WIJN VOOR VAKHANDEL

Op zoek naar mooie merken voor jouw wijnwinkel? Of richt jij je meer op bijzondere spirits? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Walraven Sax is al ruim 200 jaar een van de  grootste wijnimporteurs en distributeurs van Nederland en België.

Wij denken met jou mee om ons brede en onderscheidende portfolio zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de wensen van jouw klanten. Wij adviseren niet alleen over de wijnen en spirits zelf, maar ook over extra mogelijkheden om meer verkopen te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een mooie branded etalage, een pupitre in de zaak of een leuke winactie voor jouw klanten.

Onze organisatie is open en eerlijk. Wij hechten veel waarde aan vaste partnerships en bij ons geldt ‘afspraak is afspraak’. Lees meer over Walraven Sax in de ‘Over ons’.

Onze merken

Wij streven ernaar één van de top drie wijnhuizen uit een regio of land van herkomst te vertegenwoordigen en kunnen vertrouwen op hun constante kwaliteit. Wij vertegenwoordigen onder andere Torres, Baron Philippe de Rothschild, Joseph Drouhin, AIX Rosé, Drostdy Hof, Fleur du Cap, Nederburg, Schlumberger, Marques de Riscal, E&J Gallo & Trimbach. Deze wijnen komen uit bekende regio's zoals Bordeaux, Bourgogne, Californië, Rioja, Rueda, Toscane, Gascogne en Central Valley.

Bekijk hier al onze merken

Spirits

Onze spirits onderscheiden zich door hun premium kwaliteit en herkomst. We voegen steeds meer unieke proposities toe. Denk aan Torabhaig – de tweede whisky distilleerderij ooit op Isle of Sky, of Pallini Limonzero – een top 0% limoncello. Een andere trend is het thuis genieten van cocktails, maar dan zonder al te veel moeite. Onze oplossing is SpeakEasy: een serie populaire premix cocktails van premium kwaliteit: Espresso Martini, Cosmopolitan en Pina Colada. Bekijk alle artikelen hier

 

Alcoholvrij

Alcoholvrij is als categorie niet meer weg te denken uit de winkels en de horeca. In ons assortiment kan je alcoholvrije wijn vinden, ook in half flesformaat (0,375L). Tevens bieden wij alcoholvrije spirits, met o.a. Limonzero een Limoncello zonder alcohol.

 

Walraven Sax selectie

Naast alle toonaangevende wijnhuizen en spirits brands bieden wij ook een eigen selectie wijnen aan. Deze wijnen worden door onze experts met veel zorg samengesteld om altijd de beste kwaliteit te bieden.
Omdat wij deze wijnen zelf samenstellen hebben wij 100% invloed op de verkoopkanalen om jou en jouw klant een onderscheidend product te kunnen bieden. Wij houden de wensen van de consumenten nauwlettend in de gaten en zorgen ervoor dat onze eigen selectie past bij de laatste trends.

Leveringen via de groothandel

Wij leveren zowel via de groothandel als rechtstreeks. Onze accountmanager kijkt graag naar de voor jou best passende levermethode.
Ga je rechtstreeks bestellen? Dan kan je bij ons gemakkelijk online bestellen via mijn.walravensax.nl, klik hier voor onze leveringsvoorwaarden.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking:

Heb je een vraag of wil je graag contact met één van onze medewerkers? Laat hieronder je gegevens achter zodat wij je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. 

Scroll to top