FEESTELIJK SUCCES VOOR FAMILIA TORRES BIJ MUNDUS VINI NON-ALCOHOLIC 2024

Familia Torres wint internationale erkenning als toonaangevende producent van alcoholvrije wijnen bij Mundus Vini Non-Alcoholic 2024. Het gerenommeerde wijnhuis uit Vilafranca del Penedès behaalt maar liefst 4 gouden medailles, 3 zilveren medailles en 2 "Best of Show" onderscheidingen voor hun uitstekende assortiment alcoholvrije wijnen.

De Natureo-reeks, gelanceerd in 2008, wordt geprezen om hun uitzonderlijke kwaliteit en vakmanschap. Sinds de lancering van de eerste Spaanse alcoholvrije wijn in 2008, heeft het wijnhuis voortdurend geïnnoveerd en geëxperimenteerd om te voldoen aan de groeiende vraag naar hoogwaardige alcoholvrije alternatieven. Binnen ons assortiment hebben we Natureo Muscat, Rosé, Syrah-Garnacha, Sparkling en Sparkling rosé.

Mundus Vini Non-Alcoholic 2024, georganiseerd door Meininger Verlag, trok dit jaar 188 deelnemende wijnen van over de hele wereld. De erkenning van Familia Torres als 'beste internationale producent' is een eerbetoon aan hun voortdurende toewijding aan excellentie en innovatie in de wijnindustrie.

Met meer dan 150 jaar erfgoed en passie voor wijnmaken, blijft Familia Torres zich inzetten voor het behoud van traditie en het verkennen van nieuwe horizonten. Als pioniers in de alcoholvrije wijnmarkt, blijven ze de norm stellen voor kwaliteit en smaak, en hun succes op Mundus Vini Non-Alcoholic 2024 bevestigt hun positie als marktleider in de wereld van alcoholvrije wijnen.

Scroll to top