ALCOHOLVRIJ: ONZE TIPS

De vraag naar alcoholvrije bubbels, wijnen en spirits groeit enorm. Vooral tijdens Dry January, maar ook daarna blijven consumenten op zoek naar deze nieuwe categorie. Een mooi alcoholvrij alternatief voor thuis mag niet meer ontbreken in het assortiment!

Hebben spirits eigenlijk alcohol nodig?

De makers van UNDONE hebben een doel: het versterken van de sociale aspecten die een drankje met zich meebrengt, terwijl ze tegelijkertijd de alcoholconsumptie omlaag brengen. Om dit te realiseren, begonnen ze bij de basis en stelden zij zichzelf de volgende vraag: hebben spirits eigenlijk alcohol nodig? Dit heeft geresulteerd in 4 artikelen die je kan mixen zoals je gewend bent bij de alcoholische varianten, maar die je ook prima puur kunt drinken.

UNDONE GIN
UNDONE ORANGE BITTER
UNDONE RUM
UNDONE VERMOUTH

Limonzero: alcoholvrije Limoncello

Limoncello is één van de populairste spirits op dit moment. Deze alcoholvrije variant van Pallini mag tijdens Dry January niet ontbreken. Een fris, zoete smaak waarbij je pure citroenen ruikt en proeft. Er worden geen geur- en smaakstoffen aan toegevoegd. De vertrouwde Pallini smaak maar zonder alcohol.

Hoe wordt alcoholvrije wijn gemaakt?

In de eerste fase van het proces worden de aroma’s (smaak) van de wijn gescheiden. In de tweede fase gaat de wijn zonder aroma’s door een proces om de alcohol te eruit te halen. Doordat de aroma’s tot slot worden teruggevoerd aan de wijn, zijn de aroma's van Natureo volledig natuurlijk.

Natureo3

 

Alcoholvrije Mimosa en Spritz met Natureo Sparkling

Een alcoholvrije Mimosa – verse jus d’orange met Natureo Sparkling maakt een brunch compleet. Of maak de lekkerste alcoholvrije spritz cocktails met Undone Orange Bitter met Natureo Sparkling en een schijfje sinasappel of Pallini Limonzero met Natureo Sparkling.

Scroll to top