Image 33%

KLANT AAN HET WOORD: AUTENTIEQ 

Deze keer zetten we Autentieq in Assen in het zonnetje. Een prachtige locatie waar Sfeer, Smaak en Duurzaam Genieten samenkomen.

We spraken met Geert te Velde, de eigenaar van Autentieq. Hij kwam met Walraven Sax in contact door de samenwerking die hij voor zijn andere locaties al had met AB InBev.

Als Accountmanager voor het noorden werd Chris Dedden de contactpersoon voor Geert. “Chris zag meteen waar wij als bedrijf staan en hoe wij stap voor stap ons wijnassortiment kunnen blijven ontwikkelen. Hij geeft de ondernemer de ruimte en helpt om goede stappen te maken”, aldus Geert. “Chris denkt altijd mee en dat is precies hoe wij samen willen werken; als partners van en voor elkaar, met als doel om zowel aan Autentieq als Walraven Sax te bouwen.”

 

 

 

Over Autentieq

Autentieq begon in 2020 in een klein pandje aan de Markt in Assen. Vier jaar verder zijn ze uitgebreid naar 5 panden met diverse concepten, zoals Dinercafe Autentieq, Autentieq Feesten & Partijen en Autentieq Dans & Feestcafe. Daarnaast zijn ze eind vorig jaar voor het uitgaanspubliek in Assen een Jassen en Tassen Stadsgarderobe begonnen. Alle panden zitten naast elkaar en de concepten sluiten naadloos op elkaar aan. Als ondernemer kijkt Geert altijd naar wat er nog mist in de stad en hoe hij daar vanuit de bedrijven invulling aan kan geven.

Met deze concepten willen ze er zijn voor iedereen. Voor elk verzoek kijken ze samen met de gasten hoe ze de beste invulling kunnen geven naar de wensen van De Gast. Dit zie je ook in de uitstraling binnen restaurant. Ze willen de huiskamer van de stad zijn; een plek waar mensen zich thuis voelen gedurende de hele dag.  En niet alleen in de sfeer proef je dat, maar ook in benadering van medewerkers naar gasten toe.

Ook met de naam Autentieq willen ze zeggen dat iedereen zichzelf mag zijn. Zowel gasten als medewerkers. Autentieq wil puur zijn, neemt alles niet te serieus en gaat voor beleving.

Image 33%

 

 

Image 33%

Mooie plannen in het vooruitzicht

Tijdens de TT Assen van 21 t/m 30 juni staat er een mooie samenwerking op de plannen, waarbij Pallini en Schlumberger tijdens verschillende borrels extra onder de aandacht worden gebracht. Walraven Sax kleedt de borrels helemaal aan met materialen en de gasten kunnen een tafel reserveren tijdens de borrels.

Daarnaast is Geert met Autentieq continue bezig met leuke dingen. Ze willen de wijnkaart verbeteren door het assortiment uit te breiden. Ook zijn ze hun hardlopers vanuit een wijntap gaan serveren. Dit zorgt niet alleen voor minder afval in karton en glas, maar het personeel kan hierdoor ook een stuk effectiever werken.

De favorieten van Walraven Sax

Voor Geert is de Alie Rosé zonder twijfel de favoriet. “Mijn vrouw heet ook Alie en het zijn allebei toppers!”, lacht hij. Daarnaast is hij onder de indruk van merken zoals de limoncello van Pallini, de mousserende wijnen van Schlumberger en de Torres wijnen. Voor Autentieq is Walraven Sax een wijnpartner waar ze nog jaren mee door willen gaan.

Scroll to top