Image 50%

VIGNO (MIGUEL TORRES) & OREGON LAURÈNE (DROUHIN) IN WINE SPECTATOR TOP 100

Trots delen wij het geweldige nieuws dat de 100% Carignan wijn van Torres de 44e plaats heeft behaald in de Top 100 Wijnen van 2023 volgens het gerenommeerde Amerikaanse tijdschrift Wine Spectator. Domaine Drouhin Oregon Cuvée Laurène Pinot Noir heeft maar liefst de 16e plek behaald.

Wine Spectator, dat bijna 50 jaar bestaat en een van de meest invloedrijke publicaties in de wijnindustrie is, onthulde onlangs de volledige lijst van de 100 beste wijnen van 2023.

De deskundige proevers hebben meer dan 9.200 monsters beoordeeld in 2023, waarbij 5.819 wijnen scores van 90 punten of meer kregen op basis van kwaliteit, waarde en beschikbaarheid. De Carignan werd omschreven als "Elegant en complex," met tonen van plumeria, laurierblad, rode bes, framboos en bloedsinaasappel. Oregon Laurène werd omschreven als rijk en gedetailleerd, met een diepe maar elegante structuur. Tonen van rozenblaadjes, framboos, sinaasappelschil en kruidige specerijen die spanning opbouwen en uitmonden in fijne tannines.

Bestel deze wijnen via mijn.walravensax.nl of bij jouw groothandel.

Scroll to top