PALLINI UITGEROEPEN TOT NR1 PREMIUM LIMONCELLO WERELDWIJD!

Wij zijn trots om te kunnen vermelden dat Pallini de meest verkochte premium limoncello ter wereld is. 
Bron: IWSR 2023


VOLGENS EEUWENOUD FAMILIERECEPT
Waan je in het mooie Italie, waar aan de Amalfikust, nabij Napels, de I.G.P. Sfusato citroenen rijkelijk groeien. Van deze citroenen wordt Pallini Limoncello gemaakt volgens een eeuwenoud familie recept.
De citroenen worden op 100% natuurlijke wijze geteeld en met de hand geplukt. Vervolgens weken de schillen van deze citroenen in pure alcohol, waarna het geheel door toevoeging van suiker tot een mooie likeur gemaakt wordt. Glutenvrij, GMO vrij én 100% vegan. Een likeur om echt van te genieten! En dat is precies waar je bij Italië, la dolce vita en limoncello aan denkt.


KWALITEIT WORDT BEKROOND
Naast dat Pallini dé nummer 1 premium limoncello wereldwijd is, heeft het merk onlangs opnieuw diverse awards in de wacht gesleept.
Een gouden medaille van Concours Mondial de Bruxelles en voor de LimonZero een gouden medaille van de International Wine & Spirit competition (IWSC) en World Alcohol Free. Deze awards zijn een bekroning op het harde werken.


INSPIREER!
Naast de reguliere limoncello, voeren we binnen ons assortiment ook een limoncetto laaggradige variant voor het supermarkt kanaal én de LimonZero, een heerlijk alcoholvrije limoncello.
Pallini limoncello is puur te drinken of inspireer en verras je klanten met een (alcoholvrije) Pallini Spritz! Salute.

Image 33%
Scroll to top