ONTDEK DE VEELZIJDIGHEID VAN AMARULA

Amarula Cream likeur, gemaakt van de exotische gele marulavrucht die slechts enkele weken per jaar in het wild groeit, is een symbool van de betoverende Afrikaanse natuur. De marulaboom en de vruchten zijn niet alleen een bron van inspiratie voor deze likeur, maar ook voor de lokale olifanten in Zuid-Afrika. Deze majestueuze olifanten zijn namelijk dol op de marulavrucht en hierdoor is het merk sterk verbonden met het welzijn van deze prachtige dieren en de natuur waarin ze leven.

Naast het ontwikkelen van een heerlijke likeur, staan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid centraal. Dankzij de samenwerking met lokale gemeenschappen in de Marula regio’s van Afrika, wordt de likeur op een duurzame en eerlijke manier geproduceerd. 

 

Creatieve recepten
Dus stap in de wereld van Amarula en ontdek de unieke smaakbeleving en creatieve recepten. Amarula Cream kan gewoon puur, ‘on the rocks’, worden gedronken. Bovendien is het een onmisbaar ingrediënt voor cocktails die je smaakpapillen zullen betoveren. Maar wat nog meer?

In deze video maak je kennis met een overheerlijk dessert: Amarula Tiramisu. Een unieke smaakvolle twist op een klassieker, gemaakt met liefde en heerlijke Amarula. Laat je onder andere met dit recept verrassen door de mogelijkheden die Amarula te bieden heeft.

Wil je meer weten en ben je nieuwsgierig naar nieuwe verrassingen? Blijf dan op de hoogte van leuke recepten en weetjes over Amarula via Instagram @amarula_nederland.

Bekijk hier hoe je de Tiramisu maakt. Perfect voor de feestdagen en bij het creëren van memorabele momenten.

Wist je dat Amarula ook verkrijgbaar is in een vegan variant?!

Scroll to top