MOZART TIRAMISU CHOCTAIL
Mozart Chocolate Liqueur is een fluweelzachte likeur uit Salzburg de geboorteplaats van Mozart. Deze likeur wordt al meer dan 65 jaar gemaakt met hoogwaardige ingrediënten zoals West-Afrikaanse cacao, vanille uit Madagaskar en Belgische chocolade. Perfect voor cocktails, desserts of gewoon puur met ijs.
De Tiramisu Cocktail
Een verrassende twist op het bekende dessert. Romig, krachtig én zoet, perfect als after dinner drankje op een zomers terras of thuis in de tuin.
Recept
• 40 ml Mozart Chocolate Cream
• 10 ml vanillesiroop
• 2 tl Galbani Mascarpone
• 1 shot espresso
• 1 tl cacao (in de mix)
• Snufje cacao (finishing touch)
Hoe maak je het?
Vul een cocktailshaker royaal met ijs, voeg vervolgens alle ingrediënten toe, schud krachtig tot het geheel goed gekoeld is en schenk de cocktail daarna met behulp van een strainer uit in een elegant coupeglas; garneer tot slot met een vleugje cacao voor een verfijnde finishing touch.
Bekijk hier het filmpje met de stappen.
Instagram: mozartchocoladelikeur_nl
In de populaire podcast Geuze & Gorgels doen Monica Geuze en Kaj Gorgels een Taste Test. Ze pakken live de exclusieve Tiramisu Cocktail Box uit, maken de cocktail en zijn meteen verkocht. “Dit is echt heel lekker,” volgens Monica.
Luister hier naar de podcast van 24 juli 2025.
Bekijk hier de Instagram reel en ontdek waarom deze cocktail viral gaat.