MOZART ESPRESSO MARTINI
De Espresso Martini is hot! Maar wist je dat deze waanzinnig populaire cocktail ook in chocolade variant te maken is? Een verrassende twist op dit heerlijke drankje.
In dit recept wordt onze Mozart Chocolate Cream Liqueur gebruikt. De fles is al om door een ringetje te halen - laat staan het eindresultaat!
Recept:
Koel alvast het glas voor met ijsklontjes of crushed ice. Doe wat ijsblokjes in een cocktailshaker. Doe er 4 cl Mozart chocoladelikeur, 3,5 cl koude espresso en 2,5 cl wodka bij. Schudden schudden schudden, koel-ijs en smeltwater uit het glas gieten, verse ijsklontjes erin, en de drank door het zeefje in het glas schenken. Piepklein snufje espressopoeder erbovenop en klaar is je choctail.
Bekijk hier hoe je deze choctail maakt.
Perfect als afsluiting van een feestelijk diner. Cheers!
Favorflav heeft hier een artikel over geschreven, lees hier.