MARIMAR EVENTS

Marimar was in Amsterdam, zij is onderdeel van de beroemde wijnfamilie Torres. Marimar Torres is de grondlegster van de Californische tak van Torres, namelijk Marimar Estate Vineyards and Winery.

De prachtige wijnen zijn geproefd door menig journalist en sommelier. We begonnen de dag bij Coulisse* met een winemakerslunch. Marimar deelde haar passie met een selecte groep van 20 personen tijdens de proeverij die werd vervolgd door een 4-gangen lunch.

Daarna reisde Marimar door naar Sofitel Legend The Grand Amsterdam voor de tweede nominatie van Wijnvrouw van het Jaar, onder het genot van een female winemakersdiner. Samen met 20 vrouwen die allemaal een achtergrond hebben in de wijnbranche, werd de tweede genomineerde bekendgemaakt.

Anne-Wies van Oosten is de gelukkige, gefeliciteerd! De jury beschrijft haar als volgt: ‘Anne-Wies is zeer gedreven in haar vak, enorm bereisd, internationaal gericht, goed en divers opgeleid, zeer actueel met haar website. Zij is een voorbeeld voor veel wijnvrouwen.’

Bekijk hier wie de eerste genomineerde voor 2024 is.

Image 50%
Image 25%
Image 25%
Image 25%
Image 25%
Scroll to top