Image 33%

De realiteit van nu zorgt ervoor dat etentjes voorlopig nog thuis aan de eettafel worden gehouden in plaats van in de restaurants. Maar de horecaondernemers zitten niet stil en zetten vol in op borrel- of dinerboxen. En daar hoort natuurlijk iets te drinken bij. Of het nu vis, vlees of kaas wordt, het Argentijnse wijnhuis Luigi Bosca heeft er een passende wijn bij. Wij tippen drie wijnen:

Wijn voor in diner- of borrelboxen

Het Argentijnse wijnhuis Luigi Bosca heeft verschillende wijnen op de markt die goed passen bij een uitgebreid diner, in welke vorm dan ook. Van afhalen en bezorgen tot uitgebreide diner- en borrelboxen waar de gasten alleen nog wat kleine handelingen moeten verrichten om zo geweldige gerechten of ‘bites’ te presenteren aan eigen keukentafel. En daar hoort natuurlijk een passende wijn bij die de gast kan bestellen voor thuis.

Wij tippen drie wijnen die goed samen gaan met vis, vlees of kaas.

Fish & wine

Bij een heerlijk stukje vis, hoort een mooie, witte wijn. Luigi Bosca’s Sauvignon Blanc bijvoorbeeld past met haar frisse, bloemige smaken perfect bij verse vis of schaaldieren.

Meat the Malbec

De feestdagen staan vooral bekend om de heerlijke, verse vleesgerechten. Een mals biefstukje, steak of rib-eye: we lopen er warm voor! Combineer jouw vleesgerecht met de Luigi Bosca Malbec. De volle, zachte rode wijn is expressief in de mond en heeft fijne tannines.

Say cheese!

Het diner, uitgebreide lunch of borrel afsluiten kan met een zoet dessert, of met een overheerlijke kaasplank. De Cabernet Sauvignon van Luigi Bosca past perfect bij een aantal kazen. Tip: verzamel wat kazen van lokale speciaalzaken voor in je diner- en borrelbox. Lokale streekproducten zijn booming én zo doe je iets terug voor elkaar in deze roerige tijden.

Kun je niet wachten om de wijnen te proeven of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via www.walravensax.nl of tel. 076 525 6480.

Scroll to top