Image 33%

KLANT AAN HET WOORD: SLIJTERIJ DE BEURS VAN SCHIEDAM

Het is de meest feestelijke maand van het jaar. Hoog tijd om daarom een slijterij het woord te geven. Dit keer is het de beurt aan de Beurs van Schiedam. Een prachtige slijterij met veel keuze én kennis.

De Beurs van Schiedam bestaat al ruim 60 jaar. 16 jaar geleden hebben de huidige eigenaren Vincent en Stefan de zaak overgenomen. Het concept van de twee enthousiaste mannen is simpel: een ruim assortiment tegen goede prijzen. ‘Dit concept voeren we door door snel nieuwe producten op te nemen en daardoor verrassend te blijven.’

Als wij vragen naar Walraven Sax, krijgen we alleen maar positieve woorden van eigenaar Stefan. ‘Onze samenwerking met Walraven Sax is de laatste jaren gegroeid mede door Accountmanager Mario. No nonsens en gemaakte afspraken worden altijd nagekomen.’ De Beurs van Schiedam is al jaren geleden met Walraven Sax in contact gekomen door oud-collega Jan van de Avort die op een zekere dag de zaak binnenstapten. Vanaf dat moment is de jarenlange samenwerking begonnen.

Stefan’s favoriete wijn van Walraven Sax is de Croix d’Or Viognier. ‘Gewoon een lekkere wijn voor een mooie prijs. Het is de hardst lopende wijn van Walraven Sax bij ons.’ Ook over Shanky’s Whip is Stefan enthousiast. ‘Het is een ontzettend leuk product met een goed verhaal. Wel moeten klanten de likeur proeven om hen over de streep te trekken om het te kopen.’

De decembermaand wordt hectisch, geeft Stefan aan. ‘Niet alleen qua drukte, maar ook qua voorraden van leveranciers.’ Maar alsnog kijkt de eigenaar van de slijterij uit naar deze feestelijke maand. De winkel is ten slotte gevuld met prachtige geschenkverpakkingen, mooie bubbels en verrassende producten. Voor ieder wat wils voor onder de kerstboom dus!

Scroll to top