Image 33%

KLANT AAN HET WOORD: AMSTERDAM MARRIOTT HOTEL

We spraken Tom Pronk van Amsterdam Marriott Hotel.

'Gedurende de afgelopen tijd heb ik een zeer positieve samenwerking ervaren met Walraven Sax. Onze meest recente samenwerking omvatte de tweede editie van AIX x MTG, een evenement dat enkele maanden geleden plaatsvond. De levering van alle producten verliep soepel, en het evenement in het Amsterdam Marriott Hotel, gevolgd door de afhandeling van alle logistieke zaken, was uiterst succesvol.

Vorige maand hebben we, samen met Kim van de marketingafdeling van Walraven Sax, het evenement 'Meat The Butcher' in ons restaurant Midtown Grill georganiseerd. Tijdens deze avond hebben we een verfijnd menu samengesteld, bestaande uit Amerikaanse wijnen van Walraven Sax, afkomstig van het wijnhuis 'Louis M. Martini', gecombineerd met Amerikaanse steaks van 'Nice to Meat'.

Ons eerste contact met Walraven Sax was te danken aan de langdurige samenwerking tussen het Amsterdam Marriott Hotel en Midtown Grill. Onze marketingafdeling heeft het contact geïnitieerd vanwege de evenementen die we de afgelopen maanden samen hebben georganiseerd.

Midtown Grill opende voor het eerst zijn deuren in 2010 en heeft snel naam gemaakt als het beste steakhouse van Amsterdam. Geïnspireerd door de traditie van Amerikaanse steakhouses, staan we bekend om onze heerlijke steaks en een gevarieerde wijnkaart, gecombineerd met ambachtelijke cocktails. We serveren verschillende steaks, waaronder droog-gerijpte USDA-gecertificeerde Amerikaanse steaks, en onze chefs bereiden onze voorgerechten en bijgerechten met verse, seizoensgebonden ingrediënten tot in de perfectie. Voor de ultieme verwennerij bieden we een selectie van Amerikaanse desserts om de avond mee af te sluiten.

 

 

Mijn huidige favoriete wijn van Walraven Sax is de Louis M. Martini Napa Valley Cabernet Sauvignon. Deze wijn biedt niet alleen een smaakvolle aanvulling op een Dry Aged Ribeye, maar roept ook warme herinneringen op aan mijn reizen naar Californië, waar ik graag door Napa Valley reis. Louis M. Martini ligt op slechts tien minuten rijden van het pittoreske dorpje Napa en op drie uur rijden van het beroemde 'Redwood Forest' in het noorden van Californië.

Onze communicatie met de huidige accountmanager Frans en onze nieuwe accountmanager Fabian verloopt bijzonder soepel. Onlangs hadden we een bijeenkomst om onze nieuwe wijnkaart te bespreken, evenals de plannen voor het komende jaar 2024. De snelle e-mailcommunicatie en de waardevolle adviezen over de wijnen van Walraven Sax maken deze samenwerking zeer prettig.

Op dit moment zijn we druk bezig met de realisatie van een nieuwe wijnkaart in Midtown Grill. Daarnaast werken we samen met onze keukenbrigade aan het vinden van nieuwe Nederlandse kazen voor ons kaasplateau, om te serveren met een heerlijk glas dessertwijn of port van Walraven Sax.'

Image 33%
Scroll to top