SAMEN MET FONSECA OP REIS DOOR DE WERELD VAN PORT
Wij mochten in augustus een bijzondere gast ontvangen: Robby Demonchaux Barbosa van porthuis Fonseca. Al meer dan 100 jaar werken wij samen met dit iconische porthuis, en het was een eer om opnieuw in hun rijke wereld van port meegenomen te worden.
Robby gaf ons op kantoor een uitgebreide training. We proefden zes verschillende Ports en leerden meer over het vakmanschap achter Fonseca. Zo ontdekten we onder andere het belang van de Douro-rivier voor de wijngaarden en dat port vaak nóg beter smaakt wanneer je deze gekoeld drinkt, tussen de 6 en 12 graden komen de aroma’s en smaken optimaal tot hun recht.
De volgende dag ging Robby met ons de markt op om klanten te inspireren met het verhaal van Fonseca, een verhaal vol traditie, duurzaamheid en vakmanschap. Dit leverde mooie gesprekken en nieuwe inzichten op.
De driedaagse werd afgesloten met een Masterclass voor ons Nederlandse salesteam, een waardevol moment om dieper in te gaan op de wereld van port.
Drie dagen vol inspiratie, smaak en beleving – wij zijn weer een stukje dichter bij de rijke wereld van Fonseca gebracht en kijken ernaar uit om dit verhaal samen te blijven delen.