Image 50%

DE FAVORIET VAN BIBI

Ik werk bijna 5 jaar bij Walraven Sax en daar maakte ik direct kennis met het merk Schlumberger. Als groepsmerk van Marussia Beverages, waar ook Walraven Sax onderdeel van is, is het merk altijd goed zichtbaar bij ons op kantoor. Van alle Schlumberger sekt vind ik de Grüner Veltliner het allerlekkerst.

De Grüner Veltliner is een heerlijk frisse en niet te zoete mousserende wijn. Door het gebruik van de Grüner Veltliner druif krijgt het een unieke smaak. Wel ook direct en gevaar: van deze bubbel schenk je graag nog eens bij.

Schlumberger is voor nu dé bubbel als er iets te vieren. Ik krijg ook altijd veel complimenten als ik deze bubbel schenk. Ik raad deze mousserende wijn dan op ieder moment van de dag aan én natuurlijk op feestjes. Omdat de wijn nu helemaal biologisch is er nu ook een piccolo versie is, is er helemaal geen reden meer om het niet in huis te hebben. Het is gemaakt volgens Methode Traditionelle en de prijs/kwaliteit verhouding is echt perfect. Sowieso vind ik sekt een super leuk alternatief voor de bekende weg van Cava of Prosecco’s.

De beste combinatie? Voor mij kan deze bubbel altijd, maar vooral goed om open te trekken als aperitief, bij lichte gerechten of bij de BBQ. Tip: ook naast een oliebol blijft deze bubbel prima op smaak. Proost!  

 

Scroll to top