Image 50%

DE FAVORIET VAN TAMARA

De Mas Rabell Blanco, afkomstig uit het Spaanse wijnhuis Familia Torres, is mijn huiswijn. Dat maakt het geen verrassing dat dit mijn favoriet is. Van deze wijn liggen er altijd wel een paar flesjes in de koelkast.

Deze wijn is een echte allemans vriend: iedereen aan wie ik hem uitschenk vind de wijn lekker. Subtiele aroma’s van witte bloemen en tropisch fruit, maar wel nog met een fris zuurtje. De Mas Rabell Blanco heeft van alles wat, maar geen overdaad, zodat de wijn lekker wegdrinkt.

Mijn mooiste herinnering aan deze wijn is een moment in de zomer van 2020. Hier vierden we een feestje voor ons geregistreerd partnerschap. Het was allemaal heel kort dag, maar een feestje vieren mocht weer en de wijn was gelukkig snel besteld. Iedereen heeft tijdens het feest ontzettend genoten van de Mas Rabell Blanco. De wijn vloeide rijkelijk en het was een super mooie dag. 

Waarom ik deze wijn aanbeveel? Daar kan ik kort over zijn: de prijs-kwaliteitverhouding is top en het etiket ziet er heerlijk fris uit. Ik drink deze wijn het liefst tijdens de borrel met vrienden waar het zeker niet bij 1 fles gaat blijven.

 

Scroll to top