Image 50%

DE FAVORIET VAN SOPHIE

Green Trail Airen Sauvignon Blanc Verdejo: Een Groene Stap in de Wijnwereld

De wijn van Green Trail staat altijd koud in mijn koelkast voor als ik gasten ontvang. Maar dat is niet alleen de reden dat ik deze wijn als favoriet heb gekozen. De wijnen van Green Trail zijn nu beschikbaar in een circulaire fles. De wijnflessen worden na gebruik niet in de glasbak gegooid, maar weer opgehaald, gespoeld en gevuld. Hierdoor zetten we een enorme groene stap in de wijnwereld. We verlagen de CO2-uitstoot met meer dan 50% en het watergebruik met liefst 70%.

Deze wijn is overheerlijk fris en fruitig. Met vers wit fruit en opvallende citrus tonen biedt de blend van Airen, Sauvignon Blanc en Verdejo druiven een zachte en verfrissende smaakbeleving. Een van mijn mooiste herinneringen aan deze wijn is het moment dat we de fles dronken bij TivoliVredenburg, waar we van start gingen met de pilot van circulaire flessen. Het was een prachtig moment om te proosten op dit super initiatief in de wijnwereld.

Ik beveel deze wijn aan omdat het op dit moment een van de meest duurzame wijnen van Nederland is. Dit komt doordat deze biologische wijn uit een circulaire wijnfles wordt geschonken. Of de zon nu schijnt, het sneeuwt of regent, het is altijd een perfect moment om deze wijn in te schenken.

Mijn wijn-spijs advies: pak de grootste borrelplank uit je kast en leg deze vol met allerlei lekkere borrelhapjes zoals kaasjes, olijven en bitterballen. Schenk een goed glas Green Trail Airen Sauvignon Blanc Verdejo in en geniet ervan.

Scroll to top