Image 50%

DE FAVORIET VAN SJOERD

Als Marketing Manager en daarvoor als Brand Development Manager en Key Accountmanager, heb ik vele verrassende wijnen mogen ontdekken èn proeven. Dit zowel binnen als buiten Walraven Sax. Op dit moment is er wederom een wijn die mij positief verrast heeft en dat is de Primitivo van Campo di Cristobal. Nog maar net in ons assortiment maar direct al een favoriet. Ook het etiket met luxe uitstraling past perfect bij deze wijn.


Allereerst is deze Primitivo een wijn die staat voor passie en traditie. De druiven voor deze wijn worden met zorg en toewijding verbouwd in de zonovergoten wijngaarden van Puglia, Italië. De lange geschiedenis van wijnbouw in deze regio proef je dan ook terug in elke slok. De dieprode kleur en de complexe smaken van rijp fruit, kruiden en een vleugje vanille zijn perfect in balans.


Wat deze wijn voor mij echt bijzonder maakt, is zijn veelzijdigheid. Hij past perfect bij een gezellige avond kletsen met vrienden, maar kan net zo goed uitstekend passen bij een chique diner. Bovendien heeft deze Primitivo een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, wat deze wijn toegankelijk maakt voor een breed publiek.


Kortom, de Primitivo van Campo di Cristobal heeft mijn favoriete wijnstatus verdiend vanwege de smaak, veelzijdigheid en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ik nodig jullie uit om deze nieuwe toevoeging aan ons assortiment zelf te proeven en hierdoor te ervaren waarom deze mijn huidige favoriet is.

 

Scroll to top