Image 50%

DE FAVORIET VAN NOORTJE

Ondanks dat ik een echte wijnliefhebber ben, is mijn favoriet uit ons portfolio toch echt de Pallini Limoncello. Deze limoncello is namelijk gemaakt van biologische citroenen uit de Amalfi kust, wat de smaak heerlijk fris en puur maakt. Naast de smaak, maakt de uitstraling van de fles en de geschenkverpakking, met handgeschilderde deruta’s, de Pallini Limoncello ook mijn favoriete product. Mijn leukste herinnering aan de Pallini Limoncello? Afgelopen jaar hebben we (noodgedwongen) veel etentjes thuis gehad. Om het dipje na het hoofdgerecht over te slaan, bedachten mijn vriend en ik de ‘Pallini-act’. Met Italiaanse muziek, sterretjes en ijskoude Pallini leeft iedereen weer op!
Het liefst drink ik Pallini Limoncello na het eten, maar ook als aperitief in combinatie met cava: erg verfrissend en verrassend! Of tijdens de zomeravonden als Pallini Spritz cocktail.

Pallini Limoncello kan ook perfect verwerkt worden in een dessert. Een bodem van koekkruimels, een laag Griekse kwark, gemengd met citroensap en Pallini, afgetopt met wat rood fruit. Et voilà: in een handomdraai een heerlijk, fris nagerecht!

Naast de Pallini Limoncello, hebben we ook Pallini Cream: limoncello zoals je ‘m gewend bent, maar dan met een toevoeging van kokosolie. Bovendien is deze likeur lactose- en glutenvrij én vegan! Wil je echt iedereen meenemen in de Italiaanse beleving? Kies dan voor de alcoholvrije Pallini Limonzero. Saluti!

 

Pallini, Limoncello

Scroll to top