Image 50%

DE FAVORIET VAN JULIA

Mijn favoriet is de Mouton Cadet Rouge. Deze wijn komt van het bekende Franse wijnhuis Baron Philippe de Rothschild. Een klassieke wijn met een goede prijs-kwaliteitverhouding die ik altijd in huis heb liggen.

De Mouton Cadet Rouge valt bij iedereen goed in de smaak. Het is een echte traditionele Bordeauxwijn met een goede mix van rood en zwart fruit met een volle, stevige afdronk. Een echte allemansvriend die heerlijk is bij het diner, maar ook voor bij de borrel. Er staat regelmatig een fles bij ons op tafel, dus er zijn genoeg mooie herinneringen gemaakt met vrienden onder het genot van deze wijn.

De leukste herinnering die ik heb aan de Mouton Cadet Rouge is de reis naar Bordeaux met het hele Walraven Sax team. We werden uitgenodigd door Baron Philippe de Rothschild om de wijngaard te bezoeken en van uitgebreide proeverijen te genieten. Het was een erg leerzaam en gezellig weekend dat nog lang bij zal blijven bij iedereen.

Mijn wijnspijs advies is om de Mouton Cadet Rouge te drinken bij een goed stuk vlees, bijvoorbeeld tijdens de aankomende feestdagen.

 

 

Scroll to top