Image 50%

DE FAVORIET VAN EVI

Dit seizoen en MonteClain rosé gaan perfect samen! Deze hebben we nu ook in magnum, helemaal top en daarom mijn favoriet.

MonteClain rosé sprong er voor mij direct uit door zijn verfijnde smaak en charme. Keer op keer verrast deze rosé mij in zeer positieve zin. Vooral de prijs/kwaliteit verhouding.

Bij het inschenken van een glas valt meteen de zeer lichte kleur op. Het is een lust voor het oog en weerspiegelt perfect de zomerse vibes. De geur die uit het glas opstijgt, is een mix van rijpe rode vruchten en bloemige tonen. Het is een uitnodiging om je zintuigen te prikkelen.

Deze rosé past bij elke gelegenheid, ik neem deze het liefste koud mee naar een park of naar een vriendin. Deze wordt dan meteen open gemaakt en heerlijk van genoten. Voor bij een borrel of een heerlijk frisse pasta.

Hopelijk genieten jullie net zo van deze rosé! Geniet van elke slok, deel het met geliefden en creëer onvergetelijke herinneringen. Want met MonteClain rosé wordt elk moment een feestje, waar je met deze magnum nog langer van kan genieten.

 

 

Scroll to top