Image 50%

BAREFOOT BUTTERY CHARDONNAY VERKOZEN TOT BESTE INTRODUCTIE 2022!

Wij zijn ontzettend trots te mogen delen dat de Barefoot Buttery Chardonnay is verkozen tot winnaar Beste Introductie 2022! Een hele mooie erkenning, aangezien deze award namens onze klanten door het vakblad Levensmiddelenkrant wordt uitgereikt! We hebben hoog gescoord op de criteria: ondersteuning richting de klant & consument, innovatie binnen de categorie en rotatie op het schap.

‘Met deze Barefoot  Buttery Chardonnay hebben we een unieke, boterachterige,  chardonnay toegevoegd aan het schap. De introductie hiervan hebben we zowel met activaties op de winkelvloer als richting de consument ondersteund. We hebben hiermee een nieuwe impuls aan het wijnschap gegeven en bijgedragen aan groei, daar waar de markt onder druk staat’

Dit had niet gekund zonder de samenwerking en toewijding van onze partners,  E&J Gallo en ons team om deze introductie samen tot een succes te maken.

Barefoot - een sterk merk
Barefoot is een ontzettend sterk merk met een goed verhaal en duidelijke visie: wijn is er voor iedereen! Het hele jaar door is het Amerikaanse wijnmerk zichtbaar op de winkelvloer, op bekende social platforms en op grotere events zoals Pride Amsterdam. Barefoot viert namelijk met trots diversiteit – al zo’n 50 jaar lang.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze wijn? Download hier de factsheet.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met onze Verkoop Binnendienst: 076 – 525 64 80.

Scroll to top