Riedel Restaurant Riesling per 12 stuks

Specificaties
Description Riedel Restaurant is de toonaangevende collectie druifspecifieke wijnglazen van Riedel in de horecasector. De collectie omvat speciaal ontwikkelde producten voor fijne wijnen, gebaseerd op de baanbrekende ontdekking van Riedel dat de vorm en grootte van een glas de perceptie van de inhoud veranderen. Het succes van deze glazen heeft zowel consumenten als restauranteigenaren overtuigd dat het genieten en waarderen van wijn begint in het glas. De Riedel Restaurant-collectie is uiterst functioneel en duurzaam voor dagelijks gebruik in de horeca. De glazen zijn vaatwasmachinebestendig en worden vervaardigd volgens de hoge kwaliteitsstandaard waar Riedel beroemd om is.
Merk/Wijnhuis Riedel
Verkoopargumenten • De Riedel Restaurant wijnglazen, ontworpen voor Riesling, zijn ideaal om de hoge zuurgraad van fruitige wijnen in balans te brengen. De kelkvorm helpt de frisse en minerale kenmerken van dergelijke wijnen te accentueren en in harmonie te brengen. Dankzij voldoende zuurstoftoevoer in de kelk worden de fruitige smaken geactiveerd, terwijl de vorm ervoor zorgt dat de wijn gelijkmatig over de mond verdeeld wordt. Dit veelzijdige glas is geschikt voor zowel witte als rode wijnen, waardoor het een brede selectie aan druivensoorten omvat, vooral die met een fruitig karakter.
• Het aroma, de smaak, de textuur, de afdronk en het genot van wijn worden gemaximaliseerd door het juiste "Wijninstrument" te gebruiken.
• Het glas is vaatwasmachinebestendig.
Op voorraad
Scroll to top