Riedel Restaurant Pinot Noir per 12 stuks

Specificaties
Description Riedel Restaurant is de toonaangevende collectie druifspecifieke wijnglazen van Riedel in de horecasector. De collectie omvat speciaal ontwikkelde producten voor fijne wijnen, gebaseerd op de baanbrekende ontdekking van Riedel dat de vorm en grootte van een glas de perceptie van de inhoud veranderen. Het succes van deze glazen heeft zowel consumenten als restauranteigenaren overtuigd dat het genieten en waarderen van wijn begint in het glas. De Riedel Restaurant-collectie is uiterst functioneel en duurzaam voor dagelijks gebruik in de horeca. De glazen zijn vaatwasmachinebestendig en worden vervaardigd volgens de hoge kwaliteitsstandaard waar Riedel beroemd om is.
Merk/Wijnhuis Riedel
Verkoopargumenten • De Riedel Restaurant Pinot Noir wijnglazen zijn ideaal voor rode wijnen met een lichte body, verhoogd zuurgehalte en matige tannines. De royale kelk benadrukt de fruitige eigenschappen van de wijn, terwijl het ook de scherpte van het zuur en de tannines tempert.
• Het aroma, de smaak, de textuur, de afdronk en het genot van wijn worden gemaximaliseerd door het juiste "Wijninstrument" te gebruiken.
• Het glas is vaatwasmachinebestendig.
Op voorraad
Scroll to top