Riedel Restaurant Shiraz per 12 stuks

Specificaties
Description Riedel Restaurant is de toonaangevende collectie druifspecifieke wijnglazen van Riedel in de horecasector. De collectie omvat speciaal ontwikkelde producten voor fijne wijnen, gebaseerd op de baanbrekende ontdekking van Riedel dat de vorm en grootte van een glas de perceptie van de inhoud veranderen. Het succes van deze glazen heeft zowel consumenten als restauranteigenaren overtuigd dat het genieten en waarderen van wijn begint in het glas. De Riedel Restaurant-collectie is uiterst functioneel en duurzaam voor dagelijks gebruik in de horeca. De glazen zijn vaatwasmachinebestendig en worden vervaardigd volgens de hoge kwaliteitsstandaard waar Riedel beroemd om is.
Merk/Wijnhuis Riedel
Verkoopargumenten • Dit Riedel Restaurant Syrah wijnglas kenmerkt zich door hun eivormige kelk, die een perfecte balans creëert tussen de fruitige aroma's en de kruidige toetsen van rode wijn. Deze glazen zijn speciaal ontwikkeld voor rode wijnen met krachtige tannines en een gemiddelde body. Niet alleen de Syrah/Shiraz druif is geschikt. Ook een Tempranillo en Rioja zijn een goede match voor dit wijnglas.
• Het aroma, de smaak, de textuur, de afdronk en het genot van wijn worden gemaximaliseerd door het juiste "Wijninstrument" te gebruiken.
• Het glas is vaatwasmachinebestendig.
Op voorraad
Scroll to top