Louis M Martini, Monte Rosso Gnarly Vine Zinfandel

Specificaties
Description Levendige, sappige rode frambozentaart ontvouwt zich in de mond, geaccentueerd door boventonen van de kenmerkende stoffige aarde van de historische wijngaard. De fruitaroma's worden afgezet tegen een kruidige achtergrond van kaneelstokje en Sichuan-peper. Vol en geconcentreerd, het getextureerde mondgevoel is luxueus en eindigt lang.
Land Verenigde Staten
Druivenrassen Zinfandel
Merk/Wijnhuis Louis M. Martini
Kleur Rood
Smaakprofiel Complex, Krachtig, Kruidig
Regio Sonoma County
Gebied Californië
Omschrijving Levendige, sappige rode frambozentaart ontvouwt zich in de mond, geaccentueerd door boventonen van de kenmerkende stoffige aarde van de historische wijngaard. De fruitaroma's worden afgezet tegen een kruidige achtergrond van kaneelstokje en Sichuan-peper. Vol en geconcentreerd, het getextureerde mondgevoel is luxueus en eindigt lang.
Verkoopargumenten • 120 jaar oude wijnstokken.
• Iconische bergwijngaard uit Sonoma Valley AVA.
• De unieke vulcanische aarde levert een unieke zuurgraad.
Vinificatie De Gnarly Vine Zinfandel-druiven werden met de hand geplukt en gesorteerd. Ze werden vervolgens in kleine tanks met open bovenkant gehouden voor een tweedaagse koude onderdompeling vóór de primaire gisting. De wijn is gedurende 16 maanden gerijpt in een combinatie van Franse eikenhouten vaten (53% nieuw) en Amerikaanse eikenhouten vaten (25% nieuw).
Op voorraad
Scroll to top