J Vineyards, Brut Cuvee 20

Specificaties
Description Onze J Cuvée 20 Brut opent met genuanceerde aroma's van geroosterde amandel, gevolgd door tonen van Braeburn appel, gedroogde cranberry en ginger snap. Een delicate dans van bubbels leidt tot een zacht gehemelte met smaken van citroenmeringuetaart, omdat de romigheid van de wijn wordt weggesleept door een levendige afdronk.
Land Verenigde Staten
Druivenrassen Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier
Merk/Wijnhuis J Vineyards
Kleur Mousserend Wit
Smaakprofiel Elegant, Fris, Fruitig
Regio Sonoma County
Gebied Russian River Valley
Awards 2023 - Wine Spectator : 92/100
2022 - Winemaker of the Year : Nicole Hitchcock
Verkoopargumenten • J maakt zowel stille als mousserende wijnen, wat bijzonder is, waarbij de technieken van de oude wereld gecombineerd worden met de flair van de nieuwe wereld.
• J heeft een immense bibliotheek met spectaculaire afbeeldingen. Hiermee onderstreept J haar toewijding aan kunst en de algehele beleving van het nuttigen van een fles wijn.
• Een van de eerste producenten van mousserende wijn volgens de méthode traditionnelle.
• Vrouwelijke wijnmaakster die de kneepjes van het vak in de champagnestreek geleerd heeft.
Vinificatie Traditionele wijnbereidingstechnieken zoals handmatige oogst en sortering. Onze kleine, arbeidsintensieve aanpak resulteert in enkele van de beste mousserende wijnen van het land. De beste 'cool climate'-wijngaarden worden voor deze wijn geselecteerd vanwege hun opmerkelijke bodem en druivenrassen die van buitengewone complexiteit zijn.
Op voorraad
Scroll to top