Miguel Torres, Andica Cabernet Sauvignon Gran Reserva Bio
| Omschrijving | Diepe en intense rode kleur. Aroma's van rode bessen, vermengd met tonen van geroosterd Frans eiken. Ronde en elegante tannines waardoor een zoete en intense smaak ontstaat. Zeer smaakvol door de frisse en evenwichtige afdronk. |
|---|---|
| Land | Chili |
| Druivenrassen | Cabernet Sauvignon |
| Merk/Wijnhuis | Miguel Torres |
| Categorie | Wijn |
| Kleur | Rood |
| Smaakprofiel | Complex, Intens, Rond |
| Regio | Valle del Itata |
| Verkoopargumenten |
• Meerdere malen verkozen tot Most Admired Wine Brand • 100% biologisch en duurzaam • 12 maand eikenrijping brengt genereuze structuur & complexiteit. |
| Vinificatie | Totale maceratie: 16 dagen. Type gisting: alcoholisch en malolactisch. Duur van de gisting: 7 dagen. Fermentatietemperatuur: 22ºC-24ºC. Rijping: 100% van de wijn passeert 12 maanden langs Frans eiken voor drie of meer toepassingen. Op de juiste manier bewaard, behoudt de wijn zijn potentieel voor 5 tot 7 jaar. |
Op voorraad