Marimar Estate, Godello

Specificaties
Description De tweede introductie van de Godello van Marimar toont innemende aroma's van mandarijn, boomgaardfruit zoals peer en appel, en een klassieke bloemige noot die doet denken aan gardenia's. In de mond is de wijn hartig, met verfrissende mineraliteit en geweldige textuur.
Land Verenigde Staten
Druivenrassen Godello
Merk/Wijnhuis Marimar Estate
Kleur Wit
Smaakprofiel Aromatisch, Bloemig
Regio Russian River Valley
Omschrijving De tweede introductie van de Godello van Marimar toont innemende aroma's van mandarijn, boomgaardfruit zoals peer en appel, en een klassieke bloemige noot die doet denken aan gardenia's. In de mond is de wijn hartig, met verfrissende mineraliteit en geweldige textuur.
Verkoopargumenten • Zeldzame Godello-druif: een minder voorkomende druivensoort die voornamelijk wordt geassocieerd met de Spaanse regio Galicië. Het feit dat deze druif in Californië wordt geteeld en verwerkt, maakt deze wijn uniek.
• Handgemaakte productie: dit resulteert in een wijn van hoge kwaliteit met een uitgesproken karakter en smaakprofiel.
• Californische terroir: combineert het beste van twee werelden: de zeldzaamheid van de druif en de invloed van het Californische klimaat en bodemgesteldheid.
Vinificatie De druiven worden zachtjes geperst met hele clusters en vervolgens voor 54% gefermenteerd in roestvrij staal en voor 46% in betonnen eivormige vaten. Na de eerste gisting rustte de wijn op de droesem.
Op voorraad
Scroll to top