Mapu, Reserva Carmenere

Specificaties
Kenmerken Duurzaam
Description Een intens, glinsterende rode kleur met een paarse tint in de rand. De geur heeft frisse en fruitige tonen en onthult aroma's van zwarte bessen, bramen, zwarte kersen en kruidige hinten van zwarte peper en kruidnagel dit samen met goed geïntegreerde eikenhout smaak. De prachtig uitgebalanceerde aanzet wordt ondersteund door soepele en zachte tannines van zwarte bessen naast tonen van kruiden. Een goede zuurgraad op de lange en aanhoudende afdronk.
Land Chili
Druivenrassen Carmenère
Merk/Wijnhuis Baron Philippe de Rothschild
Kleur Rood
Smaakprofiel Elegant, Fruitig, Rijk
Regio Maule Valley
Awards 2022 - James Suckling : 90/100 in 2023 | 2021 - James Suckling : 92/100 in 2022 | 2021 - Mundus Vini : Gold in 2022
Omschrijving Een intens, glinsterende rode kleur met een paarse tint in de rand. De geur heeft frisse en fruitige tonen en onthult aroma's van zwarte bessen, bramen, zwarte kersen en kruidige hinten van zwarte peper en kruidnagel dit samen met goed geïntegreerde eikenhout smaak. De prachtig uitgebalanceerde aanzet wordt ondersteund door soepele en zachte tannines van zwarte bessen naast tonen van kruiden. Een goede zuurgraad op de lange en aanhoudende afdronk.
Vinificatie Het hele vinificatie proces van de Mapu Reserva Carmenere is gericht op het benadrukken van de frisheid van het fruit en op het onthullen van de aroma's en smaken van de wijn in een elegante en goed afgeronde tanninestructuur.
Op voorraad
Scroll to top