Escudo Rojo, Reserva Chardonnay

Specificaties
Kenmerken Duurzaam
Description Een aantrekkelijke lichtgele kleur met een gouden tint. De complexe en intense geur opent op aroma's van witte bloesem en fruit zoals witte nectarine, lychee en peer, vermengd met zachte geroosterde hazelnoot. In de smaak een zeer fijne, elegante en sappige aanzet die frisheid, goede substantie en uitstekende zuurgraad toont, onthult het royale en verleidelijke middenpallet met ananas-, mango- en nectarinesmaken samen met delicate noten.
Land Chili
Druivenrassen Chardonnay
Merk/Wijnhuis Baron Philippe de Rothschild
Kleur Wit
Smaakprofiel Bloemig, Fris, Soepel
Gebied Casablanca Valley
Awards 2022 - James Suckling : 92/100 in 2023 | 2022 - Mundus Vini : Gold in 2023
Omschrijving Een aantrekkelijke lichtgele kleur met een gouden tint. De complexe en intense geur opent op aroma's van witte bloesem en fruit zoals witte nectarine, lychee en peer, vermengd met zachte geroosterde hazelnoot. In de smaak een zeer fijne, elegante en sappige aanzet die frisheid, goede substantie en uitstekende zuurgraad toont, onthult het royale en verleidelijke middenpallet met ananas-, mango- en nectarinesmaken samen met delicate noten.
Vinificatie De druiven worden met de hand geplukt om al hun frisheid en aromatisch potentieel te behouden. Alles wordt gedaan om het fruit en de frisheid van de Chardonnay druiven te behouden, van maceratie op de schil tot koud persen en alcoholische gisting bij gecontroleerde temperaturen.
Op voorraad
Scroll to top