Barefoot, Jammy Red

Specificaties
Description Barefoot Jammy Red is een volle en levendige wijn met explosieve tonen van framboos, granaatappel en weelderige kers. Lekker om gekoeld van te genieten!
Land Verenigde Staten
Druivenrassen Pinot Noir, Teroldego, Zinfandel
Merk/Wijnhuis Barefoot
Kleur Rood
Smaakprofiel Rond, Vol, Zacht
Gebied Californië
Awards 2023 - Drinks International : #36 Most Admired Wine Brand | 2022 ‐ Drinks International : #38 Most Admired Wine Brand
Verkoopargumenten • De druiven voor Barefoot Jammy Red werden geoogst bij optimale rijpheid tijdens koele nachttemperaturen om de smaken van vers fruit te behouden.
• De wijnmaker selecteerde bijzonder aromatische giststammen en gebruikte een matig fermentatieproces, die samen de natuurlijke smaken en het expressieve mondgevoel van deze wijn hebben verste
• Een goede bewaring na fermentatie heeft de natuurlijke heldere smaken en balans in de wijn behouden.
• Barefoot staat voor leuke, smaakvolle, betaalbare wijnen van de beste kwaliteit, die wereldwijd meer dan 2.000 prijzen hebben gewonnen!
Vinificatie De druiven voor Barefoot Jammy Red zijn geoogst bij optimale rijpheid tijdens koele nachttemperaturen om de smaken van vers fruit te behouden. De wijnmaker selecteerde bijzonder aromatische giststammen en gebruikte een matig fermentatieproces, die samen de natuurlijke smaken en het expressieve mondgevoel van deze wijn hebben versterkt. Een goede bewaring na fermentatie heeft de natuurlijke heldere smaken en balans in de wijn behouden.
Op voorraad
Scroll to top