Hatozaki Blended Japanese Whisky

Specificaties
Description Hatozaki Blended Whisky is een premium blend van whisky's, gerijpt tot 12 jaar in vaten met een minimum malt whisky-gehalte van 40%. Elke batch wordt alleen op zijn best gebotteld. Licht van stijl met een rijke ondertoon van malt whisky. Het heeft een rijk palet van fruitige tonen, subtiele kruidigheid en zachte rokerigheid, waardoor het een complexe en boeiende drinkervaring biedt.
Land Japan
Merk/Wijnhuis Hatozaki
Smaakprofiel Kruidig, Licht zoet, Soepel
Awards Craft Spirits Awards - Gold in 2023 | Asian Spirits Master - Gold in 2023 | Ultimate Spirits Challenge - 94/100 in 2023 | IWSC - 91/100 in 2023
Omschrijving Hatozaki Blended Whisky is een premium blend van whisky's, gerijpt tot 12 jaar in vaten met een minimum malt whisky-gehalte van 40%. Elke batch wordt alleen op zijn best gebotteld. Licht van stijl met een rijke ondertoon van malt whisky. Het heeft een rijk palet van fruitige tonen, subtiele kruidigheid en zachte rokerigheid, waardoor het een complexe en boeiende drinkervaring biedt.
Verkoopargumenten • Staat voor een typische Japanse whisky; hoge kwaliteit, floraal en op Schotse wijze geproduceerd.
• Hatozaki is een merk dat geworteld is in de Japanse whiskytraditie. Het staat bekend om zijn vakmanschap en toewijding aan kwaliteit, waardoor het een geliefde keuze is voor whiskyliefhebbers.
Op voorraad
Scroll to top