CHEF-KOK RAYMOND PLAT BEKROOND TOT PALING PATRON VAN HET JAAR 2024/2025

Tijdens de ‘sterren-party-lunch’ in Restaurant Troef te Amsterdam, werd chef-kok en patron-cuisinier Raymond Plat bekroond tot Paling Patron van het jaar 2024/2025. Met deze prestigieuze onderscheiding, uitgereikt door gerenommeerde twee-sterrenchefs Martin Kruithof en Michel van der Kroft, treedt hij toe tot het Gilde der Paling Patrons. Deze eervolle titel wordt toegekend aan individuen die zich inzetten voor de bevordering van de palingstand en het behoud van de Nederlandse palingcultuur.

Tijdens het culinaire hoogtepunt werden alle gerechten met paling bereid, elk begeleid door een perfect bijpassende wijn van Trimbach. Van de verfijnde Pinot Gris Réserve tot de rijke Gewurztraminer Seigneur de Ribeaupierre en de elegante Riesling Cuvée Frédéric Emile, de smaaksensatie was ongeëvenaard.

Bekijk hier alle wijnen van Trimbach.

Image 25%
Image 50%
Image 33%

V.l.n.r. Martin Kruithof: Patron-cuisinier De Lindenhof** in Giethoorn, Alex Koelewijn: voorzitter DUPAN, Raymond Plat: Patron-cuisinier Restaurant Troef in Amsterdam, Michel van der Kroft: Meesterkok Restaurant ’t Nonnetje** in Harderwijk

Scroll to top