Image 50%

Het beurzenseizoen is geopend! In september kun je daarom niet om ons heen. Wil je geïnspireerd worden met de laatste trends en ontwikkelingen, verschillende wijnen en/of spirits proeven of simpelweg een praatje maken? Kom dan langs op Gastvrij Rotterdam of de Drankenbeurz!

Drankenbeurz

Op 18 en 19 september 2022 staan we op de Drankenbeurz in Gorinchem: dé ontmoetingsplek voor slijters en wijnhandelaren. Ontmoet ons op stand 1308 en laat je inspireren met ons assortiment, unieke samenwerkingen en scherpe beursacties.

Heb je nog geen kaartje? Ga dan snel naar drankenbeurz.nl/shop/

SNEAK PEAK

Het afgelopen jaar is het assortiment van Walraven Sax uitgebreid met o.a. het nieuwe wijnhuis Domaine Tariquet en nieuwe smaakvarianten binnen het spirits portfolio zoals Amarula Vegan & Ethiopian Coffee. En dit is nog niet alles wat we laten zien…  speciaal op de beurs lanceren we de uitbreiding van ons assortiment met betaalbare, prachtwijnen van een wereldberoemd wijnhuis. 

GESCHENKVERPAKKINGEN

De feestdagen staan voor de deur en daarbij mogen mooie geschenkverpakkingen in jouw winkel niet ontbreken. Ook dit jaar hebben we een breed assortiment met de mooiste wijnen, bubbels en spirits. Kom op de stand de geschenkverpakkingen bewonderen en profiteer van scherpe acties.

 

Gastvrij Rotterdam

De countdown tot dé ontmoetingsplaats voor de horecabranche in september is begonnen! Wij kunnen niet wachten om je te zien op bij Gastvrij Rotterdam van 19 t/m 21 september in Ahoy.

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Geniet van ruim 500 exposanten, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen. Ontmoet ons in hal 4 op standnummer 4.204 en laat je verrassen!

Tot slot…

De Wijnvrouw van het Jaar 2022 zal ook bekendgemaakt worden in het Wijntheater. Wij zijn sinds dit jaar met veel trots de wijnsponsor van dit initiatief. Heb jij al gestemd? Stem via: wijnvrouwvanhetjaar.nl

 

Scroll to top