Carnivor, Cabernet Sauvignon

Specificaties
Description Carnivor Cabernet Sauvignon is groot en gedurfd en opent met een zachte, volle smaak met rijke, intense smaken van bramen, bosbessen, koffie en mokka. De toevoeging van petite sirah draagt bij aan de overvloedige donkere fruittonen en onderscheidende structuur van de wijn. Hints van geroosterd eiken en zwarte kersen blijven hangen op de zijdeachtige, lange afdronk.
Land Verenigde Staten
Druivenrassen Cabernet Sauvignon, Merlot, Zinfandel
Merk/Wijnhuis Carnivor
Kleur Rood
Smaakprofiel Intens, Vol, Zacht
Gebied Californië
Awards 2023 - Mundus Vini : Gold | 2019 - Citadellws du Vin : Gold | 2019 - Mundus Vini : 89/100 | 2019 - Challenge International du Vin : Gold
Omschrijving Carnivor Cabernet Sauvignon is groot en gedurfd en opent met een zachte, volle smaak met rijke, intense smaken van bramen, bosbessen, koffie en mokka. De toevoeging van petite sirah draagt bij aan de overvloedige donkere fruittonen en onderscheidende structuur van de wijn. Hints van geroosterd eiken en zwarte kersen blijven hangen op de zijdeachtige, lange afdronk.
Verkoopargumenten • Geïnspireerd door twee dingen: cabernet sauvignon is de 'king of reds' en de carnivoor staat boven aan de voedselketen.
• Mysterieuze maar ook elegante flesuitstraling.
• Meat was made for Carnivor!
Vinificatie De most wordt vier tot zes dagen bij warme temperaturen gefermenteerd. De wijn wordt vervolgens op eiken gerijpt totdat de natuurlijk stevige tannines van cabernet zijn verzacht en de wijnstructuur in balans is. De wijn heeft een rond, zacht mondgevoel en een kenmerkende krachtige smaak.
Op voorraad
Scroll to top