Dark Horse, Sauvignon Blanc

Specificaties
Description Dark Horse Sauvignon Blanc is een heerlijk frisse wijn. Heldere aroma's van grapefruit en kruisbes combineren met frisse groene tonen. Lagen van citrus- en meloenaroma's creëren een helder gehemelte met een gemiddelde viscositeit en een lange, schone afdronk.
Land Verenigde Staten
Druivenrassen Sauvignon Blanc
Merk/Wijnhuis Dark Horse
Kleur Wit
Smaakprofiel Fris, Fruitig, Kruidig
Gebied Californië
Awards 2022 - Mundus Vini : 87/100 in 2023
Omschrijving Dark Horse Sauvignon Blanc is een heerlijk frisse wijn. Heldere aroma's van grapefruit en kruisbes combineren met frisse groene tonen. Lagen van citrus- en meloenaroma's creëren een helder gehemelte met een gemiddelde viscositeit en een lange, schone afdronk.
Verkoopargumenten • Afkomstig van de beste wijngaarden in Californië.
• Perfecte prijs-kwaliteit verhouding.
Vinificatie In de kelder gebruikten we zachte technieken om de heldere zuurgraad en delicate fruitsmaken van de druif te behouden. De druiven werden bij optimale rijpheid geoogst tijdens de koelere avondtemperaturen om de perfecte balans tussen zuurgraad en fruitversheid te behouden. Gisting vond plaats bij lage tot matige temperaturen en zorgvuldig geselecteerde gisten versterken de aromaten en het expressieve mondgevoel. Alle partijen rijpten tot het bottelen in roestvrijstalen tanks om hun helderheid en balans te behouden.
Op voorraad
Scroll to top