Mapu Varietal, Sauvignon Blanc - Chardonnay

Specificaties
Kenmerken Duurzaam
Description Mooi lichtgeel en helder van kleur. In de neus complex en gul, toont noten van passievrucht, sommige citrusnoten, bloemen, en tropisch fruit. De aanzet is krachtig, zeer complex. Als mondgevoel heeft de wijn een volle smaak, met afdronk die doet denken aan tropisch fruit. De afdronk is lang, met een zeer goede zuurgraad die het compleet en fris maakt.
Land Chili
Druivenrassen Sauvignon Blanc, Chardonnay
Merk/Wijnhuis Baron Philippe de Rothschild
Kleur Wit
Smaakprofiel Fris, Fruitig, Vol
Regio Maule Valley
Omschrijving Mooi lichtgeel en helder van kleur. In de neus complex en gul, toont noten van passievrucht, sommige citrusnoten, bloemen, en tropisch fruit. De aanzet is krachtig, zeer complex. Als mondgevoel heeft de wijn een volle smaak, met afdronk die doet denken aan tropisch fruit. De afdronk is lang, met een zeer goede zuurgraad die het compleet en fris maakt.
Vinificatie Bij deze blend van de Mapu Sauvignon Blanc/Chardonnay worden alle fases benut om de frisheid en de aroma's van het fruit te behouden. Hiermee hebben de wijnmakers een wijn weten te maken met het frisse fruitige karakter van de Sauvignon Blanc en het zwoele karakter van de Chardonnay.
Op voorraad
Scroll to top