Mapu Varietal, Merlot

Specificaties
Kenmerken Duurzaam
Description Mooi glinsterend robijnrood in de kleur. De zeer frisse en fruitige neus onthult aroma's van rode bessen, frambozen, bosbessen en zoethout. Kruidige groene peperkorrels complementeren het geurenpalet. In de smaak een frisse aanzet met zachte tannines. Aroma's van rode bessen met kruidige tonen. De goede zuurgraad en uitgebalanceerde afdronk versterkt de algehele frisse indruk van deze wijn.
Land Chili
Druivenrassen Merlot
Merk/Wijnhuis Baron Philippe de Rothschild
Kleur Rood
Smaakprofiel Elegant, Fris, Soepel
Regio Maule Valley
Awards 2021 - La CAV : 91/100
Omschrijving Mooi glinsterend robijnrood in de kleur. De zeer frisse en fruitige neus onthult aroma's van rode bessen, frambozen, bosbessen en zoethout. Kruidige groene peperkorrels complementeren het geurenpalet. In de smaak een frisse aanzet met zachte tannines. Aroma's van rode bessen met kruidige tonen. De goede zuurgraad en uitgebalanceerde afdronk versterkt de algehele frisse indruk van deze wijn.
Vinificatie Het hele vinificatie proces van de Mapu Merlot is gericht op het benadrukken van de frisheid van het fruit en op het onthullen van de aromaś en smaken van de wijn in een elegante en goed afgeronde taninestructuur.
Op voorraad
Scroll to top