Réserve Mouton Cadet Margaux

Specificaties
Description Een intens granaatrode kleur met een lichte karmozijnrode tint. De neus opent op zwarte bes en bramenaroma's, gevolgd door tonen van mokka, zwarte peper en vanille. In de smaak vinden we een krachtige aanzet op gestructureerde en delicate tannines, het middenpallet onthult zwarte bes en mokka smaken, terwijl de afdronk wordt gekenmerkt door elegante tannines en rijk zwart fruit, mokka, vanille- en pepersmaken met een vleugje violet.
Land Frankrijk
Druivenrassen Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot
Merk/Wijnhuis Baron Philippe de Rothschild
Kleur Rood
Smaakprofiel Aromatisch, Krachtig, Vol
Regio Margaux
Gebied Bordeaux
Awards 2021 - Mundus Vini : Gold in 2023 | 2021 - Decanter World Wine Awards : Silver in 2023 | 2021 - Concours Mondial de Bruxelles : Silver in 2023
Omschrijving Een intens granaatrode kleur met een lichte karmozijnrode tint. De neus opent op zwarte bes en bramenaroma's, gevolgd door tonen van mokka, zwarte peper en vanille. In de smaak vinden we een krachtige aanzet op gestructureerde en delicate tannines, het middenpallet onthult zwarte bes en mokka smaken, terwijl de afdronk wordt gekenmerkt door elegante tannines en rijk zwart fruit, mokka, vanille- en pepersmaken met een vleugje violet.
Vinificatie Als de oogst tijd nadert gaan de wijnmakers de druiven proeven per perceel om de optimale datum voor het plukken bepalen. De druiven van elk perceel worden dan afzonderlijk gevinificeerd. Een vinificatieprotocol is specifiek afgestemd op elk vat om de persoonlijkheid van elk terroir en elk druivenras, terwijl de versheid en minerale tonen die kenmerkend zijn voor Réserve Mouton Cadet Margaux worden gegarandeerd.
Op voorraad
Scroll to top