Mouton Cadet Blanc

Specificaties
Description Een heldere en goudgele kleur. De neus opent met citroenachtige en buxusaroma's, gevolgd door hinten van tropisch fruit. In de smaak ronde en frisse tonen van witte perzik. Een minerale toets in de afdronk wordt gecombineerd met buxustonen en herinneren aan de dominantie van de Sauvignon Blanc.
Land Frankrijk
Druivenrassen Sauvignon Blanc, Muscadelle, Semillon
Merk/Wijnhuis Baron Philippe de Rothschild
Kleur Wit
Smaakprofiel Fris, Fruitig, Mineraal
Gebied Bordeaux
Awards 2022 - Mundus Vini : Gold in 2023 | 2022 - Drinks Business : Silver in 2023
Omschrijving Een heldere en goudgele kleur. De neus opent met citroenachtige en buxusaroma's, gevolgd door hinten van tropisch fruit. In de smaak ronde en frisse tonen van witte perzik. Een minerale toets in de afdronk wordt gecombineerd met buxustonen en herinneren aan de dominantie van de Sauvignon Blanc.
Vinificatie Gedurende het hele proces zijn de wijnmakers van Baron Philippe de Rothschild's verbonden met de geselecteerde partner-wijnboeren en adviseren zij over de werkzaamheden in de wijngaard om zo te voldoen aan de kwaliteiteisen voor Mouton Cadet. De druiven in elk perceel worden nauwlettend gevolgd tijdens het rijpen om de optimale oogstdatum te bepalen. Vinificatie is op maat om zo uit elk vat de persoonlijkheid van elk terroir en elke druif variëteit te verkrijgen.
Op voorraad
Scroll to top