Barons & Baronnes, Charlotte

Specificaties
Description Deze wijn heeft een goudkleurige mimosa gele kleur. De neus opent met gele nectarine en perzik aroma's en ontwikkelt dan verder met saffraan- en vanillenoten. De smaak van rijpe gele vruchtensmaken overheerst en het zwoele/ronde middenpallet onthult delicate witte bloesem tonen welke worden samengevoegd in de afdronk met vanille en milde kruiden.
Land Frankrijk
Druivenrassen Sauvignon Blanc, Semillon
Merk/Wijnhuis Baron Philippe de Rothschild
Kleur Wit
Smaakprofiel Bloemig, Fris, Mineraal
Regio Graves
Gebied Bordeaux
Omschrijving Deze wijn heeft een goudkleurige mimosa gele kleur. De neus opent met gele nectarine en perzik aroma's en ontwikkelt dan verder met saffraan- en vanillenoten. De smaak van rijpe gele vruchtensmaken overheerst en het zwoele/ronde middenpallet onthult delicate witte bloesem tonen welke worden samengevoegd in de afdronk met vanille en milde kruiden.
Vinificatie De vinificatietechnieken worden aangepast na de waarnemingen in de wijngaarden om zo het optimale resultaat te bereiken. De druiven die gebruikt worden om de Grave Blanc Baronne Charlotte te maken zijn gemacereerd bij lage temperatuur vóór de fermentatie om zo de maximale smaken uit de druiven te halen. Baron Philippe de Rothschild's wijnmakers gebruiken al hun technische kennis om de typische kenmerken van de Grave appellation weer te geven en een frisse, florale en minerale wijn te maken.
Op voorraad
Scroll to top