Barons & Baronnes, Henri

Specificaties
Description Een intense karmozijnrode kleur. De neus opent met een onstuimig mengsel van milde kruiden en zeer rijpe aroma's van rood fruit. Na het beluchten komt een vleugje zwarte peper en gebrande koffieboon vrij. In de smaak openbaard een ronde en soepele smaak van rood fruit terwijl het middenpallet een elegante en zachte tannines biedt. In de afdronk tonen van rode en zwarte vruchten met een vleugje vanille.
Land Frankrijk
Druivenrassen Cabernet Sauvignon, Merlot
Merk/Wijnhuis Baron Philippe de Rothschild
Kleur Rood
Smaakprofiel Kruidig, Rond, Soepel
Regio Médoc
Gebied Bordeaux
Omschrijving Een intense karmozijnrode kleur. De neus opent met een onstuimig mengsel van milde kruiden en zeer rijpe aroma's van rood fruit. Na het beluchten komt een vleugje zwarte peper en gebrande koffieboon vrij. In de smaak openbaard een ronde en soepele smaak van rood fruit terwijl het middenpallet een elegante en zachte tannines biedt. In de afdronk tonen van rode en zwarte vruchten met een vleugje vanille.
Vinificatie De vinificatietechnieken worden aangepast na de waarnemingen in de wijngaarden om zo het optimale resultaat te bereiken. De druiven die gebruikt worden om de Saint Emilion te maken, worden bij lage temperatuur gemarcereerd voor de fermentatie om zo de optimale uit de druif te halen en krachtige tannines te ontwikkelen. Baron Philippe de Rothschild's wijnmakers gebruiken al hun technische kennis om de typische kenmerken van de Médoc te benadrukken en een volle en gestructureerde wijn te maken.
Op voorraad
Scroll to top