Mapu, Reserva Cabernet Sauvignon

Specificaties
Kenmerken Duurzaam
Description De wijn heeft een intens, helder robijnrode kleur. De geur is het beste te omschrijven als fris en fruitig. Deze onthult roodfruit aroma's van vooral framboos, kersen, bosbes en pruim, vermengd met zwarte peper en koffie. De uitgebalanceerde smaak wordt gekenmerkt door stevige maar zachte tannines. De roodfruit smaken die zich presenteren in de geur komen terug in de smaak met daarbij delicate tonen van kruiden. De afdronk is erg lang, met een goede zuurgraad.
Land Chili
Druivenrassen Cabernet Sauvignon
Merk/Wijnhuis Baron Philippe de Rothschild
Kleur Rood
Smaakprofiel Fruitig, Kruidig, Vol
Regio Maule Valley
Awards 2021 - Mundus Vini : Gold in 2023
Omschrijving De wijn heeft een intens, helder robijnrode kleur. De geur is het beste te omschrijven als fris en fruitig. Deze onthult roodfruit aroma's van vooral framboos, kersen, bosbes en pruim, vermengd met zwarte peper en koffie. De uitgebalanceerde smaak wordt gekenmerkt door stevige maar zachte tannines. De roodfruit smaken die zich presenteren in de geur komen terug in de smaak met daarbij delicate tonen van kruiden. De afdronk is erg lang, met een goede zuurgraad.
Vinificatie Iedere stap in het vinificatieproces van de Mapu Reserva Cabernet Sauvignon is erop gericht om het karakter van de druif te behouden en te optimaliseren. De zachte maceratie (inweking) helpt om een gebalanceerde tannines structuur te ontwikkelen. De rijping van de wijn vindt plaats op de Bodega van Baron Philippe de Rothschild in Maipo, Chili.
Op voorraad
Scroll to top