Akashi Tai, Junmai Ginjo Sparkling 7%

Specificaties
Description Frisse tonen van perzik en banaan. Goed uitgebalanceerd in de mond, lichte fruitaroma's met hints van citrus en meloen. De Akashi-Tai Junmai Ginjo Sparkling heeft een tweede gisting op fles. Hiermee is deze sparkling op traditionele wijze geproduceerd, gelijk aan champagne. Junmai: een zuiver product, waarin geen alcohol is toegevoegd aan het productieproces. Ginjo: een korrelgrootte van 50-60%.
Land Japan
Merk/Wijnhuis Akashi-Tai
Smaakprofiel Fris, Fruitig, Verfijnd
Omschrijving Frisse tonen van perzik en banaan. Goed uitgebalanceerd in de mond, lichte fruitaroma's met hints van citrus en meloen. De Akashi-Tai Junmai Ginjo Sparkling heeft een tweede gisting op fles. Hiermee is deze sparkling op traditionele wijze geproduceerd, gelijk aan champagne. Junmai: een zuiver product, waarin geen alcohol is toegevoegd aan het productieproces. Ginjo: een korrelgrootte van 50-60%.
Verkoopargumenten • De Akashi-Tai Junmai Ginjo Sparkling heeft een tweede gisting op fles. Hiermee is deze sparkling op traditionele wijze geproduceerd, gelijk aan champagne.
• Een van de weinige natuurlijk mousserende sake's op de markt.
Op voorraad
Scroll to top