Akashi Tai, Junmai Ginjo Sparkling 7%
| Omschrijving | Frisse tonen van perzik en banaan. Goed uitgebalanceerd in de mond, lichte fruitaroma's met hints van citrus en meloen. De Akashi-Tai Junmai Ginjo Sparkling heeft een tweede gisting op fles. Hiermee is deze sparkling op traditionele wijze geproduceerd, gelijk aan champagne. Junmai: een zuiver product, waarin geen alcohol is toegevoegd aan het productieproces. Ginjo: een korrelgrootte van 50-60%. |
|---|---|
| Land | Japan |
| Merk/Wijnhuis | Akashi-Tai |
| Categorie | Sake |
| Smaakprofiel | Fris, Fruitig, Verfijnd |
| Omschrijving | Frisse tonen van perzik en banaan. Goed uitgebalanceerd in de mond, lichte fruitaroma's met hints van citrus en meloen. De Akashi-Tai Junmai Ginjo Sparkling heeft een tweede gisting op fles. Hiermee is deze sparkling op traditionele wijze geproduceerd, gelijk aan champagne. Junmai: een zuiver product, waarin geen alcohol is toegevoegd aan het productieproces. Ginjo: een korrelgrootte van 50-60%. |
| Verkoopargumenten |
• De Akashi-Tai Junmai Ginjo Sparkling heeft een tweede gisting op fles. Hiermee is deze sparkling op traditionele wijze geproduceerd, gelijk aan champagne. • Een van de weinige natuurlijk mousserende sake's op de markt. |
Op voorraad