Image 50%

RE-LAUNCH LA LINDA

Het re-launch event van La Linda vond plaats in het gloednieuwe restaurant Hemel & Aarde, wat is gevestigd in het voormalige Polman’s huis in Utrecht.

Wijnschrijvers en bloggers kwamen samen om de nieuwe labels en gedachtegang achter de Argentijnse wijnen te bewonderen. Allemaal met een inspirerende toelichting door Maria Ines Pina, Area Manager Europe van Luigi Bosca.

De La Linda range staat bekend als een toegankelijke wijn waar je iedere dag en op ieder moment van kan genieten. Op het etiket van de flessen staan de zon van Mendoza en de lokale Jarilla bloem centraal.

De vegan wijnen, variërend van de klassieke Malbec tot de frisse Torrontés vielen allemaal goed in de smaak in combinatie met de verrassende gerechten van Hemel & Aarde.

De gasten kregen nog een mooie goodiebag mee met de Malbec en Chardonnay inclusief een persbericht op groeipapier. Na het lezen van de tekst kan de brief aangeplant worden: een mooi, blijvend aandenken aan deze bijzondere lunch!

Het was een groot succes met een goede opkomst. Veel dank aan Pitch Communications & PR en Restaurant Hemel & Aarde voor de goede zorgen!

Image 25%
Image 25%
Image 25%
Image 25%
Scroll to top