KLANT AAN HET WOORD: DE WITTE
Bij Eetcafé de Witte draait alles om kwaliteit, sfeer en een uitstekende samenwerking. Daarom zijn eigenaren Bart & Paul trots om hun ervaring met Walraven Sax met jullie te delen.
Eetcafe de Witte is een familiezaak, gestart door broers Bart en Paul in 2005. ‘Onze ouders legden het fundament in 2000, en wij hebben het met passie voortgezet, vertelt Paul.
Eetcafé de Witte is het gezelligste eetcafé in het Westland met locaties in ’s-Gravenzande en De Lier. Van een kopje koffie met gebak, tot een heerlijke lunch of een uitgebreid diner kan men bij de zaak terecht.
‘Onze ervaring met Walraven Sax is tot nu toe uitstekend geweest. We kunnen snel schakelen en worden volledig betrokken bij de activiteiten die ze organiseren. Onlangs hebben we genoten van een prachtige Torres proeverij, georganiseerd door Walraven Sax’, vertelt mede-eigenaar Paul.
‘Hoe zijn we in contact gekomen met Walraven Sax? Nou, dat is te danken aan Peter Paul, de enthousiaste accountmanager die ons overtuigde om een proeverij te organiseren. En dat bleek een schot in de roos!
‘De communicatie met onze accountmanager Peter Paul is prettig en efficiënt. Hij overtuigde ons om over te stappen naar Walraven Sax, en dat bleek een uitstekende beslissing. Zijn kennis van wijn deelt hij graag, niet alleen met ons, maar ook met onze medewerkers.’
De favoriete wijn van Walraven Sax is zonder twijfel de Schlumberger Grüner Veltliner, vertellen de eigenaren. ‘Deze prachtige mousserende wijn, is een ware parel. Het verhaal achter deze wijn maakt het extra speciaal. Ook leuk dat het een Grüner Veltliner bubbel betreft: dat kennen veel mensen niet.’
Eén van de meest leuke ervaringen met Walraven Sax was een bezoek van Brenda, Brand Ambassador van het wijnhuis Familia Torres. ‘Brenda nam ons mee op een reis vol passie en kennis over de wijnen van Torres. Deze ervaring heeft ons geholpen bij het ontwikkelen van ons nieuwe format voor de zaak.’
Tevens heeft de zaak een ontzettend mooie prijs gewonnen: MKB prijs 2023 Leidend in aantrekkelijk en betrokken personeelsbeleid. ‘We zijn enorm vereerd met de titel. Ons personeel is ons belangrijkste bezit, en we zijn trots op de goede sfeer die we hebben weten te creëren.’
Bart en Paul zitten niet stil en zijn flink bezig met de toekomst. Paul vertelt: ‘We hebben recentelijk onze buren kunnen overnemen en zijn van plan om daar een nieuw restaurant te openen, dat zich zal onderscheiden van Eetcafé de Witte met een uitgebreidere en luxere menu- en wijnkaart. Houd ook onze afhaal, met de prachtige naam 'Tastoe', in de gaten!’
Bij Eetcafé de Witte zijn ze klaar voor de toekomst, en met de steun van Walraven Sax gaan we alleen maar verder groeien.