Image 33%

Duurzaamheid: één van de brand pillars van Amarula

In het hart van Afrika, waar de zon zich elke dag opnieuw in een gouden gloed hult en majestueuze olifanten de aarde bewandelen, ontplooide zich het verhaal van Amarula. Deze likeur, geboren uit de diepe verbondenheid met de betoverende natuur, stroomt als een warme rivier door onze harten.

Bij Amarula koesteren ze de overtuiging dat de schoonheid van de natuur ons inspireert en verwarmt. De heilige missie is het beschermen van de kostbare Afrikaanse grond, de thuisbasis van de marula-bomen, die de essentie vormen van de heerlijke likeur. Deze bomen, waarvan de vruchten Amarula haar ziel geven, worden met liefde verzorgd en behoed door de majestueuze olifanten die deze landen doorkruisen.

Maar bij Amarula gaan ze verder dan alleen het beschermen van bomen. Samen met lokale gemeenschappen streven ze naar duurzame landbouwpraktijken. Ze willen dat de aarde blijft bloeien voor toekomstige generaties, en dat kan alleen bereikt worden door samen te werken.

Duurzaamheid is niet slechts een doel, maar het kloppende hart van alles wat ze doen bij Amarula. De harmonie tussen mens en natuur staat centraal in het bestaan, en samen blijven ze streven naar een wereld waarin deze prachtige planeet behouden blijft voor generaties die nog moeten komen.

Het touwtje dat elegant om de hals van de Amarula-fles is gebonden, draagt een diepere betekenis dan op het eerste gezicht lijkt. Het is meer dan alleen maar een decoratief detail. De gele koordjes, worden zorgvuldig met de hand gevlochten door de vrouwen in Zuid-Afrika en worden met liefde om de flessenhals geknoopt. Het touwtje symboliseert de verbondenheid van Amarula met de Afrikaanse aarde en haar mensen.

Het belangrijkste doel bij Amarula is om iedereen te laten genieten van een betoverende likeurervaring. Bij elke slok Amarula proef je de rijke geschiedenis, de diepe liefde voor de natuur en de warmte van Afrika.

Scroll to top