Image 50%

DOSOCIAL 10 JAAR

DoSocial bestaat dit jaar 10 jaar. Dit betekent 10 jaar lachende gezichten, 10 jaar geluksmomentjes en 10 jaar gezelligheid voor ouderen. Waarom? Omdat juist zij extra aandacht verdienen!

 

Over DoSocial

Walraven Sax is een partner van DoSocial. Stichting DoSocial is een netwerk van mensen en bedrijven met een sociale drijfveer die naast een financiële bijdrage hun kennis, creativiteit, middelen, netwerk, sociale uren en vooral hart inzetten om het welzijn van ouderen structureel te verbeteren.

 

Gala 19 januari

Op vrijdag 19 januari hebben 150 ouderen hun feestelijke outfit uit de kast getrokken voor het gala van DoSocial. De gasten kregen bij de ingang een touch of pink door een gekleurde vlinder die werd opgespeld. Met een overheerlijk alcoholvrij bubbeltje zochten de gasten een plekje in de binnentuin. Het gala werd gevierd onder leiding van het Dans Paleis. Hitjes uit de jaren 40 en 50 werden grijs gedraaid en de voetjes gingen bij het eerste tot het laatste nummer van de vloer. Tussendoor werden er overheerlijke hapjes uitgedeeld, met de ossenworst als favoriet. Om 5 uur werd het laatste nummer gedraaid en verlieten de ouderen met een lachend gezicht de binnentuin middenin Amsterdam.

Op naar de volgende 10 jaar!

Scroll to top